Тиждень українознавства

З метою поглиблення знань поглиблення знань про Україну, її звичаї, традиції, історію; розвитку розумових та творчих здібностей учнів; виховання патріотизму, людяності, оптимізму, активної громадянської позиції з 12.11 по 016.11.18 року в Івангородській школі проходив тиждень українознавства.

Проведенню тижня передувала клопітка робота, яка полягала в поширенні інформації про тиждень, в опитуванні учнів та вчителів щодо заходів тижня, в аналізі отриманої інформації. Найактивнішими у цей час були учні 6-го та 9-го класів. Було складено план тижня, який успішно було реалізовано.

Понеділок, 12.11 18р., проведено лінійку-відкриття тижня під назвою «Коли народ жартує і сміється, то, значить, в нім гаряче серце б’ється», на якій оголошено план тижня, а також відбувся виступ шкільних акторів із жартами та веселими сценками про шкільне життя. За проведення цього заходу подяки отримали учні 8 та 6 класів, учениця 9 класу Нічога Євгенія.

Вівторок, 13.11.18р., проведено день українських загадок, які розгадували учні початкових класів. Перемогу у змаганні «Розумні і кмітливі» отримали учні 4 класу.

/Files/images/000000/День 3 а.jpg

Середа, 14.11.18р., у школі проходив день українського кіно, під час якого проведена кіновікторина для учнів 7, 8, 9 класів. Протягом дня учні переглянули кращі кадри українських кінематографістів: молодші школярі – «Викрадена принцеса», «Йшов трамвай №9», а учні середніх класів – документального фільму «Міф» про Героя України Василя Сліпака.

/Files/images/000000/8 кл.jpg

Четвер, 15.11.18р., проведено день українських дитячих ігор, під час якого учні показали 9 різних ігор, які розучили напередодні.

/Files/images/000000/День 4 а.jpg

/Files/images/000000/день 4.jpg

П’ятниця, 16.11.18р., день милосердя. Проведено благодійний ярмарок «Українці байдужими не бувають», на якому діти продавали та купували речі, які виробили власноруч. Кошти, вторговані на ярмарку, діти одностайно вирішили передати учениці нашої школи Пушкар Аліні, яка перенесла складну операцію і потребує довготривалої реабілітації.

/Files/images/000000/ІннаВас.jpg

Заходи тижня були спрямовані на формування в учнів розуміння своєї приналежності до сильної та мужньої української нації, відповідальності за майбутнє своєї держави.

Відповідальна за проведення тижня українознавства Бойко С.М. висловлює щиру вдячність учителям, учням та їх батькам за підтримку і допомогу у проведенні заходів тижня!

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.