Тиждень хімії

Природничі науки – це науки для розумних, допитливих та креативних, а завдання кожного вчителя, який сьогодні працює у школі – це забезпечити високу якість освіти шляхом впровадження нових методів, технологій, методичного забезпечення, формування в учнів інтересу до предмету та підсилення підготовки їх до занять. Позакласні тематичні заходи є невід’ємною складовою навчально-виховного процесу.

Із метою популяризації знань про природу, і підтримки талановитих учнів, розвитку їхніх інтелектуальних здібностей, науково-дослідницьких навиків, активізації творчої діяльності школярів, з 19 по 23 листопада у Івангородській філії пройшов Тиждень хімії.

Відкриття тижня розпочалося урочистою загальношкільною лінійкою, де було оголошено план. У цей день також було проведено гру – змагання «Весела хімія» між учнями 8 класу. У нелегкій, але цікавій боротьбі визначився переможець – Безпалько Владислав.

20 листопада у стінах нашого закладу для учнів 7 класу була проведена вікторина «Хімічні елементи». Перемогу отримав Шпильовий Антон.

Протягом дня учні переглянули фільми: «Хімія навколо нас» та «100 великих відкриттів:Хімія». Учні 9 класу випустили цікаву газету « 8 хімічних елементів, які змінили сучасне життя».

/Files/images/000000/56565656.jpg

У четвер, в рамках тижня відбулася демонстрація дослідів, які можна зробити вдома і у школі. Діти дізналися, які досліди можна зробити в домашніх умовах, що викликало великий інтерес не лише в учнів 7 – 9 класів, а й в учнів 5, 6кл..

Також цього дня пройшов конкурс – захист творчих проектів учнів «Хімія і навколишнє середовище». Переможців виявилося двоє: Маранда Анастасія та Правосудько Діана.

В останній день Тижня була проведена цікава гра «Хімічне лото», та виставка творчих робіт учнів.

/Files/images/000000/7878787.jpg

Урочисте закриття відбулося на загальношкільній лінійці. Активних учасників та переможців конкурсів нагороджено грамотами та солодкими медалями.
Діти брали активну участь і тому цей тиждень приніс їм багато цікавого та пізнавального, сприяв розвитку позитивних емоцій та формуванню інтересу до даного предмету, стимулював творчу активність учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.