День знань

Ось і настав цей день. 1 вересня — День знань і старту нового 2023/2024 навчального року!

На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися завдяки нашим відважним воїнам ЗСУ.

Свято Першого дзвоника пройшло насичено, цікаво та з патріотичним настроєм. Школа гостинно відкрила двері для своїх учнів, зокрема для маленьких першокласників. У цей день до нашої школи завітав представник приватного підприємства «Агростар» Артеменко Олександр Григорович, який побажав всім успіхів, терпіння, натхнення в новому навчальному році та подарував першокласникам пам’ятні подарунки. В кінці свята пролунав Перший дзвоник, який покликав усіх здобувачів освіти на Перший урок.

Отож, дорога шкільна родино! Вітаємо вас з Днем знань, з днем мудрості й старанності! Любі учні! Нехай у Вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими, відкривати нові істини, робити наукові відкриття, пізнавати таємниці природи, досягати своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, бути гідними патріотами своєї країни.

За нами Перемога, за нами правда, за нами майбутнє!

З таким розумним і наполегливим поколінням ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Слава ЗСУ!

Славанації!

Слава Україні!

ГероямСлава!

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.